1 238 ₴
990,40 ₴
Що таке традиційний китайський кухонний ніж?
Китайська кухня – продукт давньої і дуже самобутньої культури. Незважаючи на багату подіями китайську історію, в ході минулих тисячоліть методи приготування найрізноманітніших страв не тільки не губилися, але розвивалися і примножувалися. Природно, така різноманітна і складна кулінарна традиція передбачає і велика різноманітність кухарського інструментарію.
Основні характеристики сокири:
Загальна довжина, мм: 300
Довжина рукояті, мм: 120
Довжина леза, мм: 180
Товщина леза, мм: 2.5
Ширина леза, мм: 70
Матеріал леза: 440c
Твердість сталі: 57-58 HRC
Вес ножа, г: 300
Матеріал рукояті: дерево, метал
Матеріал чохла: кордура
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Матеріал ручки | дерево |
Стан | Новий |
Тип сокири | Туристичний |